Πρόσλάβε τον καλύτερο σεφ ζαχαροπλαστικής σε Χανιά
Αρτοποιειο - Ζαχαροπλαστειο Σταματακης Στα Χανια - Σταματακης Αριστοδημος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Παγωνη Παρασκευη - Γυπαρακη Μ. Επε.
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Μελιτη Cafe
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Το Σιτινο - Πολεντας Παυλος Και Σια Οε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Le Gateau
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Αφοι Κληματσακη Οε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Γλυμιδακης Δhmhτριος - Αρτοποειο - Σφολιατοειδη - Ειδη Ζαχαροπλαστικης/ Χανια
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Δεσποινα
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Αρτοζαχαροπλαστειο - Cafe (Καλογρίδης Χαρίλαος Ι.)
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Μοντερνο - Αφοι Ταμπακοπουλοι - Α. Ξανθας Ο.Ε.Ε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Σκετη Γλυκα- Ντανα Ειρηνη
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Τζεδακης Aπο Το *information hidden*Cafe - Zaχαροπλαστειο - Catering (Τζεδακης Ανδρεας) Χανια
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Παραδοσιακος Ξυλοφουρνος Απο Το *information hidden*Σταματακη Ελενη & Αννα Ο.Ε.
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Ξυλοφουρνος Αγιου Νεκταριου - Μαλαδακης Στεφανος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Κουνδουρακη Μ. Κ Σια Ε.Ε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Αρτοποιειο Σταματακης
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Το Χωριατικο - Λαγουδακης Ι. Γεωργιος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Ξυλοφουρνος - Αφες Δρανδακη Ο.Ε.
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Αφοι Αναγνωστοπουλοι Οε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Πιτσιλαδής Αλκιβιάδης Γ.
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Αγιοι Παντες - Κορακακης Α. Μιχαηλ
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Γιανναρακης Οικοτεχνικη Κρητικων Καλτσουνιων
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Αφοι Κληματσακη Οε - Ζαχαροπλαστειο /Ν. Χανιων
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Μινωα
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Σκετη Γλυκα
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Κρονος - Β Και Σ Κατσανεβακη Οε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Βουτζόγλου Αλέξανδρος Μ.
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Διεθνες - Αφοι Μαροπακη Φραδελακη Οε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Μαυρακάκης Κωνσταντίνος Δ.
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Αρτοποιειο Καραδακης Γεωργιος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Κοντεκας Ελευθεριος Και Σταματιος Οε - Αρτοποιειο - Γερανι Χανιων
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Μινωα - Μπομπολακης Ι. Ευτυχιος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Δουρουντακης Σηφης Ε. - Αρτοποιειο Στα Χανια
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Γκουντέλος Γεώργιος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Παπανικολάκης Γεώργιος Φ.
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Βορεινος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Γλυκοτεχνια
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Σερανο
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Το Σταχυ(Μιχελακη Ζαμπια)
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Ασημινα
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Το Παραδοσιακο (Σχοινοπλακάκης Ευστράτιος Α.)
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Αρτοποιειο Γλυμιδακης Ικε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Κορωνιωτάκης Ελευθέριος Π.
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Νικηφορακης Θεοφανης
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Σταφυλαρακης Εμμανουηλ - Αρτοποιειο - Αλικιανος Χανιων
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Πλακοπουλος Δαμιανος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Δεττοράκη - Χαραλαμπάκη Δέσποινα Κ.
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Βουτζογλου Αλεξανδρος Μ. - Ζαχαροπλαστειο /Χανια
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Μαυρακακης Δ. Κωνσταντινος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Ζαχαροπλαστικη Περαθωρακης - Περαθωρακης Γ. Στυλιανος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Διεθνες - Δ Α Μαροπακη Οε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Dimek Επε - Γεβα
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Λαγουμιτζακης Στυλιανος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Κρητικος Φουρνος Δημητρουλακη
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Snack Coffee Victoria - Λυγερακη Βικτωρια
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Πλαστιγγα
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Ονειρα Γλυκα
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Select - Γ Και Ν Μεσαρχακης Και Σια Οε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Μοντερνο
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Δεκατρια - Παπαδακης Ικε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Τζεδακη
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Κρονος - Κατσανεβακης Φ Και Β Χριστοδουλακης Χ Οε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Το Σταχυ
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Το Κυμα Των Λιχουδιων - Botrel Y Fr Kohut Oe
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Μοντερνο
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Κληματσακης - Κληματσακη Αφοι Οε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Κρονος - Κατσανεβακη Β Σ Χριστοδουλακη Χ Οε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Μοντερνο - Ξανθας Α Οεε
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Αριστον - Μπιστιχας Κωνσταντινος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Νταγκουνακης Μαρκος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Puratos - Μιχαλιος Αναστασιος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Αρτοποιειο Γιαννουλακης Κωνσταντινος
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Καβουκιδη Χρυση
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Καλτσουναδικο
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Ζαχαροπλαστικη Περαθωρακης
Επικεφαλής σεφ ζαχαροπλαστικής
Εκπαίδευση και μελέτες για να γίνει κάποιος ζαχαροπλάστης
Η επαγγελματική σταδιοδρομία του ζαχαροπλάστη απαιτεί περισσότερη επίσημη κατάρτιση σε μια σχολή μαγειρικής για να αποκτηθούν τα βασικά προσόντα. Στη Γαλλία, υπάρχουν αρκετά προγράμματα κατάρτισης όπως το CAP ζαχαροπλαστικής, το BEP τροφίμων επιλογή ζαχαροπλαστική, χρωματιστής σοκολατιέρας και καραμελοποιός, ακολουθούμενα από το BAC pro αρτοποιός-ζαχαροπλάστης. Είναι επίσης δυνατή η συμμετοχή σε επιπλέον προγράμματα εκπαίδευσης όπως η συμπληρωματική αναφορά (MC) ζαχαροπλαστική-αρτοποιία, η MC ζαχαροπλαστική γλυκερία σοκολατοποιία εξειδικευμένα ζαχαρωτά, η BTM ζαχαροπλάστης καραμελοποιός παγωτοποιός εξυπηρετητής και το brevet de maîtrise (BM) ζαχαροπλάστης καραμελοποιός παγωτοποιός εξυπηρετητής. Ένας ζαχαροπλάστης πρέπει να κατέχει κουλιναρικές τεχνικές και να έχει καλή αίσθηση προγραμματισμού και προετοιμασίας συστατικών. Αυτό το επάγγελμα απαιτεί ωριμότητα και πειθαρχία για τη διασφάλιση καλής απόδοσης. Οι ικανότητες οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου είναι επίσης πολύτιμες για τη δουλειά. Πρέπει επίσης να έχουν καλλιτεχνική ικανότητα και δημιουργικότητα για να παράγουν ζαχαρωτά και επιδόρπια.
Το πεδίο επέμβασης ενός ζαχαροπλάστη.
Ο ζαχαροπλάστης μπορεί να δημιουργήσει και να προετοιμάσει όλα τα είδη αρτοσκευασμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών του. Είναι σε θέση να προετοιμάσει, οργανώσει και να διατάξει τα υλικά για τη χρήση στην κουζίνα. Οι ζαχαροπλάστες μπορούν να φτιάξουν πίτες, κουφέτα, σοκολάτες, μπισκότα και κέικ. Είναι επίσης σε θέση να δημιουργήσουν παγωτά, κρέμες και ψωμί. Επιπλέον, μπορούν να φτιάξουν επιδόρπια. Ο ζαχαροπλάστης φέρει την ευθύνη να ψήσει κάποια από τα πιο νόστιμα και οπτικά ελκυστικά επιδόρπια. Είναι σε θέση να σχεδιάσει, να δημιουργήσει και να διακοσμήσει μια μεγάλη ποικιλία από αρτοσκευάσματα.
Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν ζαχαροπλάστη;
Ο ζαχαροπλάστης είναι ειδικός στην παραγωγή γλυκισμάτων, επιδορπίων, αρτοποιημάτων και άλλων ειδών αρτοποιίας. Είναι σε θέση να δημιουργήσει πραγματικά αριστουργήματα κατά τη διάρκεια των παραστάσεών του. Γνωρίζει πώς να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών του. Εκτός αυτού, ο ζαχαροπλάστης είναι ειδικός στη δημιουργία πολυστρωματικών διακοσμημένων κέικ που δεν μπορούν να αγοραστούν στα ράφια των αρτοποιείων. Ποιος είναι ο κλάδος δραστηριότητας του ζαχαροπλάστη; Ένας ζαχαροπλάστης μπορεί να εργάζεται σε ένα εστιατόριο ή σε μια εταιρεία κέιτερινγκ. Μπορεί να είναι απασχολημένος σε μια βιοτεχνία (εργοστάσιο σοκολάτας, ζαχαροπλαστείο, κατάστημα γλυκών, κλπ.). Επίσης, μπορεί να εργάζεται με άλλους επιχειρηματίες υπό την καθοδήγηση ενός διευθυντή εταιρείας. Μπορεί επίσης να εργάζεται σε μια αρτοποιία και να ανήκει σε μια ομάδα αρτοποιών.
Πότε να καλέσετε έναν ζαχαροπλάστη;
Ένας ζαχαροπλάστης πρέπει να προσληφθεί για να εξασφαλιστεί η επιτυχία μιας τελετής ή δεξίωσης (γενέθλια, βάπτιση, γάμος, θεματικό πάρτι κλπ.). Μπορεί να φτιάξει κέικ, μπουφέδες δεξίωσης και επιδόρπια για οποιοδήποτε είδος εκδήλωσης.
Πώς να βρείτε έναν ζαχαροπλάστη;
Η επιλογή του σωστού ζαχαροπλάστη στο Χανιά είναι συχνά δύσκολη. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της StarOfService. Απλώς επιλέξτε τον κατάλληλο επαγγελματία και ακολουθήστε τα βήματα που υποδεικνύονται.
Πόσο χρεώνει ένας ζαχαροπλάστης για τα γλυκά του;
Η τιμή ενός σερβιρίσματος από αρτοσκευάσματα διαφέρει ανάμεσα σε €15 και €50. Οι δαπάνες βασίζονται στον αριθμό των ατόμων που θα εξυπηρετηθούν, τον αριθμό των επιπέδων της τούρτας, τη γεύση και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού και την απόσταση παράδοσης. Πόσο κοστίζει ένα κομμάτι τούρτας; Η τιμή των εξατομικευμένων τούρτων εξαρτάται από τον αριθμό των κομματιών, επιπέδων και την πολυπλοκότητα των διακοσμητικών στοιχείων. Για το μοντελισμό, ο κόστος είναι ανάμεσα σε €10 και €30. Για την επιλογή των επιπέδων, ο κόστος είναι ανάμεσα σε €100 και €150 ανάλογα με την επιθυμητή διάμετρο. Συνήθως, η τιμή ενός κομματιού τούρτας είναι περίπου 4 €. Πόσο κοστίζει μια τούρτα με φράουλες; Η τιμή μιας τούρτας με φράουλες είναι περίπου 4 € ανά άτομο, με ένα κομμάτι να περιέχει περίπου 0,120 γραμμάρια φράουλα. Αυτό το κόστος μειώνεται ανάλογα με το μέγεθος της τούρτας. Για 3 μέρη, η τιμή είναι 38,80 €. Για 6 μέρη η τιμή είναι 37,60 € και για 10 μέρη η τιμή είναι 36,80 €.
Πώς να επιλέξετε έναν ζαχαροπλάστη;
- Ο ζαχαροπλάστης θα πρέπει να έχει γνώση των κουλιναρικών τεχνών και τουλάχιστον ένα πιστοποιητικό από κάποιο κουλιναρικό ίδρυμα. - Ο ζαχαροπλάστης θα πρέπει να προσφέρει δείγματα πριν την παραγγελία, ώστε οι πελάτες να δοκιμάσουν δείγματα. Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τα συστατικά και τη γεύση των κέικ. - Είναι σημαντικό να ξέρετε τα έξοδα του ζαχαροπλάστη. Ορισμένοι αρτοποιοί χρεώνουν για την παράδοση και τη δοκιμή.
Ερωτήσεις που να ρωτήσετε έναν ζαχαροπλάστη κατά την πρώτη επαφή
- Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για την εμπειρία σας;
- Πώς διασφαλίζετε ότι η παρουσίαση των κέικ σας είναι όμορφη και εντυπωσιακή;
- Ποια είναι η αγαπημένη σας κουζίνα και ο τρόπος με τον οποίο παρασκευάζετε τα επιδόρπια;
- Ποιά είναι η τιμή της υπηρεσίας σας για τα κέικ; Περιλαμβάνεται η παράδοση στην τιμή αυτή;