Πρόσλάβε τον καλύτερο εστίασης σε Σχηματαρι
Digiworx Sound And Media
Τροφοδότης
Sunnyday Catering
Τροφοδότης
Http://Musicsoundsbetter.Gr/
Τροφοδότης
Together
Τροφοδότης
Arte Sabroso
Τροφοδότης
Gastone Music Services
Τροφοδότης
Quality Taste Τρ
Τροφοδότης
John Rigakis
Τροφοδότης
Ντιμπρα
Τροφοδότης
Takis Floo
Τροφοδότης
Ελένη Μακρή
Τροφοδότης
Djflaber
Τροφοδότης
Popo Dj Sound
Τροφοδότης
Κωνσταντινος Μανος
Τροφοδότης
Aegean Catering Services
Τροφοδότης
Μελιγλυκο
Τροφοδότης
Djadam
Τροφοδότης
Asd Services
Τροφοδότης
Σταυρος Παππας
Τροφοδότης
Εκπαίδευση και εκπαίδευση για να γίνετε κέιτερ.
Η επαγγελματική κατάρτιση για τον κλάδο των κέτερινγκ είναι προσβάσιμη από διάφορα επίπεδα προσόντων, το ελάχιστο εκ των οποίων είναι ένα δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου V, όπως το CAP (πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης) στη μαγειρική ή το CAP στη χοιροσφαγή και κέτερινγκ - η πρόσθετη ειδίκευση (MC) στο κέτερινγκ είναι ένα συν που σας επιτρέπει να αναλάβετε γρήγορα υψηλότερες ευθύνες. Ένα επίπεδο πιο πάνω από το CAP, το οποίο προετοιμάζεται σε δύο χρόνια μετά την τρίτη τάξη, υπάρχουν δίπλωμα επιπέδου IV, όπως ο ΒΡ μάγειρας, ο ΒΡ χοιροσφάγος και κέτερινγκ, το Βac pro χοιροσφάγος, χασάπης, κέτερ και Βac techno βιομηχανία ξενοδοχείων - η ειδίκευση στον οργανωτή υποδοχής MC είναι μια ειδίκευση που ανοίγει περισσότερες πόρτες. Σε υψηλότερο επίπεδο - ένα δίπλωμα επιπέδου III - υπάρχει το BM διοργανωτής κέτερινγκ-υποδοχής, το BTS ξενοδοχειακής και κετερινγκ επιλογής Β, κουλιναρική τέχνη, τέχνη τραπεζιού και εξυπηρέτηση και το MOF κέτερ και χασάπης. Είναι επίσης δυνατόν να αποκτήσετε την πιστοποίηση CQP διοργανωτής κέτερινγκ-υποδοχής μετά από CAP στη μαγειρική και μερικά χρόνια εμπειρίας.
Εύρος εργασίας ενός κέιτερινγκ
Ο event caterer εργάζεται ως μέλος μιας ομάδας για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις ιδιωτικών, επαγγελματικών ή επίσημων πελατών. Μαζί με την ομάδα του, επιβλέπει, στήνει, επαναγορτίζει και αποσυναρμολογεί ένα μπουφέ μετά την παρουσίαση διαφόρων πιάτων στους καλεσμένους κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής συνεδρίας - αυτό είναι ιδιαίτερα το περίπτωση γάμων και μεγάλων επιχειρησιακών πάρτι. Στην περίπτωση ενός μπουφέ, ο caterer μπορεί επίσης να παραδώσει τα πιάτα ώστε οι καλεσμένοι να τα διαθέτουν και να τα εξυπηρετούν όπως επιθυμούν. Ο caterer μπορεί επίσης να βοηθήσει τους πελάτες του στην επιλογή του γεύματος, του μενού και άλλων στοιχείων για διάφορες εκδηλώσεις προσφέροντας τους πρόσθετες υπηρεσίες: ενοικίαση δωματίου και επίπλων, φροντίδα λογιστικών, κ.λπ. Βασικά, μια υπηρεσία catering οργανώνεται γύρω από 4 βασικούς τομείς: - Καλλιτεχνική παραγωγή: παραγωγή πιάτων και άλλων αντικειμένων, προετοιμασία της σκηνικής παραγωγής, συσκευασία προϊόντων, κ.λπ. - Σχεδιασμός και οργάνωση: συμβουλές, σχεδιασμός εκδηλώσεων, οργάνωση παρεπόμενων υπηρεσιών (διακόσμηση, ενοικίαση δωματίων, εξοπλισμός ψυχαγωγίας, κ.λπ.), επιλογή πρόσθετων προμηθευτών, κλπ. - Διαχείριση υποδοχής: προετοιμασία της παραγγελίας (παραγωγή, συσκευασία και παράδοση), στήσιμο του χώρου, μεταφορά και εκφόρτωση των προϊόντων, στήσιμο μπουφέ και τραπεζιών, οργάνωση μπαρ, κ.λπ. - Εμπορική διαχείριση και λειτουργίες: διαχείριση αποθεμάτων και εφοδιαστικής αλυσίδας, ανάπτυξη μιας μάρκετινγκ προσέγγισης και εμπορικής προσφοράς, κ.λπ.
Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν μαγειρικό;
Η χρήση υπηρεσίας κέιτερινγκ σας επιτρέπει να αναλάβετε πολλές από τις εργασίες που συνδέονται με τον οργανισμό μιας εκδήλωσης. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στη δεξίωση και να φροντίσετε για τους καλεσμένους σας, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετοι.
Πώς να βρω έναν καταλύτη;
Για να βρείτε έναν catering, δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό από το να περιηγηθείτε σε έναν κατάλογο όπως το StarOfService, που παρέχει διάφορους τεχνίτες που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε αίτηση. Οι βήματα αναζήτησης είναι απλοποιημένα και είναι εύκολο να έρθετε σε επαφή με ένα catering για την εκδήλωσή σας στην περιοχή ή την πόλη σας.
Τιμές κέιτερινγκ
Ο κόστος ενός catering διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Για τη διοργάνωση ενός κρύου μπουφέ, για παράδειγμα, θα πρέπει να υπολογίσετε από 15 € / άτομο, ενώ για εταιρική εκδήλωση που περιλαμβάνει επιπρόσθετες υπηρεσίες, το μέσο κόστος είναι 90 € ανά άτομο. Για ένα πάρτι κοκτέιλ, θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε περίπου 12 € ανά άτομο για το απεριτίφ και 30 € για ένα πιο σημαντικό κοκτέιλ πάρτι. Τα καθιστά γεύματα συνήθως κοστίζουν μεταξύ 15 € και 40 € / άτομο.
Πώς να επιλέξετε κέτερινγκ;
Οργάνωση ενός εκδηλώσεως απαιτεί τη λήψη υπόψη διαφορετικών στοιχείων και η διαχείριση του γεύματος είναι μία από τις πιο δυσάρεστες. Αυτή είναι η στιγμή που εμφανίζεται ο πάροχος κέιτερινγκ, καθώς αυτός μπορεί να φροντίσει για τα πάντα. Για να επιλέξετε τον κατάλληλο πάροχο, συνιστάται να συντάξετε ένα σύνολο προδιαγραφών που θα σας επιτρέψει να αναγνωρίσετε τις ανάγκες σας και να τις επικοινωνήσετε πιο εύκολα στους παρόχους υπηρεσιών. Ο πάροχος κέιτερινγκ πρέπει να κατανοήσει τις προσδοκίες των πελατών του και τις ανάγκες τους και τι είναι πραγματικά αυτά που θέλουν. Είναι σημαντικό να περάσει αυτό το συναίσθημα, διαφορετικά η συνεργασία μπορεί να μην λειτουργήσει. Δεύτερον, η επιλογή του κατάλληλου παρόχου βασίζεται αναμφίβολα στις αξιολογήσεις και στις συστάσεις των πελατών. Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή σε αυτό το μέρος και μπορείτε εύκολα να τις βρείτε στα κοινωνικά δίκτυα ή στον κύκλο των φίλων σας. Αυτό διευκολύνει τη διαδικασία επιλογής.
Ερωτήσεις που πρέπει να θέσετε σε έναν catering κατά την πρώτη επαφή.
- Ποιος είναι ο τομέας δραστηριότητάς σας και πόσο θα στοιχίσει ένα ταξίδι στον χώρο της εκδήλωσης; - Τι σχεδιάζετε αν οι καλεσμένοι ακυρώσουν την τελευταία στιγμή ή προστεθούν; - Ποια είναι τα σχέδιά σας σε περίπτωση προβλημάτων με την υπηρεσία, το μενού ή τη μεταφορά των προϊόντων; - Είναι δυνατή η πληρωμή της υπηρεσίας σε δόσεις; - Προσφέρετε ασφάλιση σε περίπτωση ακύρωσης;
NA
NA