bartenders - Παπάγου

Παπάγου, Αττική24 bartenders κοντά σου

Πρόσλάβε τον καλύτερο bartenders σε Παπάγου

Αυτό το επάγγελμα σχετίζεται συνήθως με τη νυχτερινή ζωή και το πάρτι, και αυτό δεν είναι ούτε ασήμαντο ούτε σύμπτωση. Στην πραγματικότητα, ένας μπαρτέντερ δεν είναι απλά ένας χαρούμενος και γελαστός χαρακτήρας που αναμειγνύει μερικά ποτά για να σας δώσει μια γλυκιά αίσθηση και μια άγρια νύχτα έξω. Πίσω από το μπαρ, πίσω από το "ψευδαργύρου", όπως λένε, ένας αληθινός μπαρτέντερ, κάποιος που παίρνει τη δουλειά του στα σοβαρά και την αγαπά, κατέχει γνώσεις και δεξιότητες που λίγοι υποψιάζονται: ξέρει πώς να αναμείξει αλκοόλ και να δημιουργήσει νόστιμα κοκτέιλ από το τίποτα! Ένας μπαρτέντερ πρέπει να ξέρει πώς να συνδυάζει και να ισορροπεί τις γεύσεις, είναι ικανός να δημιουργεί προσαρμοσμένες συνταγές ή να επανεκτιμά κλασικά πιάτα. Φυσικά, για να δημιουργήσει, πρέπει να έχει καλό ουρανίσκο, πρέπει επίσης να γνωρίζει καλά τα αλκοόλ (τα καταβολικά, τη σύνθεσή τους, την παραγωγή τους), τα φρούτα, τους χυμούς, τις κρέμες, τους σιροπιών, τις λικερ, κ.λπ. Κατά κύριο λόγο, ένας καλός μπαρτέντερ διαθέτει περίπου τις ίδιες ικανότητες με έναν οινολόγο στην γνώση των προϊόντων και έναν σεφ στη δημιουργία κοκτέιλ! Μιλώντας για κοκτέιλ, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της δραστηριότητας του μπαρτέντερ, θεωρείται ότι εισήχθη από τους Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Έκθεσης του Παρισιού το 1900. Από εκεί, το κοκτέιλ είχε την πρώτη του χρυσή εποχή στις αρχές του 20ου αιώνα σε μια χώρα όπου η κουλτούρα ήταν πιο προσανατολισμένη προς τα αποστάγματα. Αυτά τα αλκοολούχα και γλυκά ποτά θεωρούνταν εξωτικά και εκείνη την εποχή έγιναν άμεσα απίστευτα δημοφιλή στην αστική τάξη. Κατά τη δεκαετία του 1920, απογειώθηκαν και δημοκρατοποιήθηκαν για τα καλά. Πολλοί αμερικανοί μπαρτέντερ ακόμα ήρθαν στο Παρίσι από την εποχή της Ποτοαπαγόρευσης και μετά. Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τη δεκαετία του 1970 και 1980, το κοκτέιλ έγινε οριστικά δημοκρατικό και ήταν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 που οι μπαρτέντερ επιστράτευσαν την ιστορία για να φανταστούν νέα ποτά, τα οποία ονομάζουμε "vintage revival". Από τότε, η τέχνη του κοκτέιλ έχει εξαπλωθεί σε άλλες πρωτεύουσες και η επαγγελματικοποίηση του μπαρτέντερ έχει γίνει πολύ κύρια. Στη Γαλλία, πρέπει να σημειωθεί ότι η ειδίκευση του μπαρτέντερ έχει συμπεριληφθεί επίσημα στη λίστα των τεχνικών επαγγελμάτων από το 2011 - όπως ένας ζαχαροπλάστης ή σεφ - που αναγνωρίζει το καταρτισμένο τους επάγγελμα και την καταξίωσή τους, όπως φαίνεται από τον τίτλο "Meilleur Ouvrier de France" (ένας διαγωνισμός που δοκιμάζει την πρακτική και θεωρητική κατάρτιση των υποψηφίων). Επομένως, η επαγγελματική δουλειά του μπαρτέντερ απαιτεί πολλή προσοχή και ειδίκευση. Έχει ακόμα τις δικές του τάσεις, επιδείξεις και σχολεία. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα ενός μπαρτέντερ, οι επιχειρήσεις κοιτούν τόσο τα πτυχία του όσο και τις προηγούμενες αναφορές του. Ενώ το επάγγελμα σε παλαιότερες εποχές συχνά μαθαίνόταν στη δουλειά, πολλά σχολεία δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν εκτεταμένη κατάρτιση. Η επανάσταση είναι σε εξέλιξη προς την ευχαρίστηση των γευστικών μας κάλυκων!
I Am Gourmet
1
144 51 Μεταμόρφωση,Κουκουβάουνες9.3 χλμ. από Παπάγου
Κέτερινγκ -Catering, εκδηλώσεων, εταιριών, γάμου, παιδικά πάρτι, βάφτιση, εγκαίνιά, γιορτές, γενέθλια
Τεχνικο Γραφειο ( Μελετες-Κατασκευες-Διακοσμηση)
2
164 51 Αργυρούπολη9.5 χλμ. από Παπάγου
ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ 35 ΕΤΩΝ ΩΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ( ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ)ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
Ευθύμης Κουσαρίδας
3
104 36 Αθήνα9.4 χλμ. από Παπάγου
Επαγγελματίας με εμπειρία στο χώρο, εξαιρετικά κοκτέιλ και άψογη παροχή υπηρεσιών. Prive parties Εκδηλώσεις Γάμους Βαφτίσεις Events
Themis "Cocktails & Drinks" - Team
4
131 21 Ίλιο12.8 χλμ. από Παπάγου
Βραβευμένοι bartender με δικό μας κατάλογο κοκτέιλ, αναλαμβανουμε τη διασκέδαση σας.
Vaniko
5

Barman

104 31 Αθήνα8.7 χλμ. από Παπάγου
Hello bartender props for 8 yeras know flyer know russian and english i learn greek i work or night club or pub i can even work hookah i do all fruit hookah
Ναστουλης Μπαμπης
6
141 23 Λυκόβρυση9 χλμ. από Παπάγου
Προσωπικος γυμναστης,προπονηση μυικης ενδυναμωσης,συσφιξης,απωλειας βαρους,απωλειας λιπους
Axel
7

Barman

104 31 Αθήνα8.7 χλμ. από Παπάγου
Την υπηρεσια μου την κανει εξαιρετικη η αγαπη μου η φαντασια μου και το παθος μου για το barteding.το παθος μου για ενα εξαιρετικο αποτελεσμα με μονο στοχο την αμεση απολαυση των ανθρωπων που ειμαι ετοιμος να περιποιηθω.εχω στησει πολλους μπουφεδες με απιθανα cocktail αλλα και κρυα ορεκτικα.μοναδικα και αρκετα ιδιαιτερα.εχω εξυπηρετησει σε καθημερινη βαση λογω της δουλειας μου απο 100 εως και 650 ανθρωπους.εχω signature cocktail list και απολαμβανω να προσφερω στους πελατες μου νοστιμα και ιδιαιτερα cocktail.αυτα προς το παρον ευχαριστω παρα πολυ.
Quality Catering Services - Τουτουζης Κωνσταντινος Κουμπη Αικατερινη Οε
8
194 00 Κορόπη11.2 χλμ. από Παπάγου
παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας, οργάνωση εκδηλώσεων, ενοικίαση εξοπλισμού εκδηλώσεων
Tsivikis Panagiwtis(Fb,Insta)
9
131 21 Ίλιο12.8 χλμ. από Παπάγου
Το αν ξεχωριζει το κρινει ο ασκουμενος. Το παν ειναι να σε εμπνεει ο κοουτς. Και το παν ειναι να το κανεις με παθος και μερακι.
Ανεξάρτητος - Ιδιώτης
10
117 45 Αθήνα10 χλμ. από Παπάγου
Οι δεξιότητές μου σε διάφορα πεδία (κυρίως πληροφορική, οργάνωση και διαχείριση εκδηλώσεων, εμπειρία σε διάφορους τομείς της εστίασης και της ψυχαγωγίας, bartender, barista) τα οποία ενίοτε λειτουργούν συνδυαστικά για να επιτευχθεί ένα υψηλότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και μαζί με τις διάφορες γνωριμίες μου επαγγελματιών από διαφορετικούς χώρους, μπορούν να καλύψουν με τρόπο αξιόπιστο και προσιτό αρκετές ανάγκες εντός Αττικής και δίνοντάς μου τη δυνατότητα να προσφέρω συχνά το κάτι παραπάνω.
Kwsths Barman
11
111 43 Αθήνα9.2 χλμ. από Παπάγου
geia sas eimia barman gia idiwtika party,ekdhlwseis,gamous
Μιχας Γιωργος
12
111 41 Αθήνα8.2 χλμ. από Παπάγου
γιατί ειμαι συνεπης , φιλοδοξος , και αγαπω αυτο που κανω
The Bar Stories
13
131 21 Ίλιο12.8 χλμ. από Παπάγου
Private Cocktail catering/Bar consulting/Event planning
Bartender Πασχαλης
14
116 31 Αθήνα7.6 χλμ. από Παπάγου
καλησπερα εχω 20 χρονια προιπιρεσεια σε ομαδικη δουλεια κ επαγγελαμτικα κοκτειλ κ καφε
Manolis
15

Barman

104 31 Αθήνα8.7 χλμ. από Παπάγου
Bartender με προϋπηρεσία σε leading hotel κ πιστοποιητικά επαγγέλματος
Δημητρης Ντοκος
16
111 44 Αθήνα9.2 χλμ. από Παπάγου
Σε εκδηλωσεις και παρτυ το πιο σημαντικο κομματι ειναι αυτο του ποτου και της μουσικης. Σ αυτο το κομματι αναλμβανουμε με ευθυνη να εξυπηρετησουμε οσω το δυνατον περισσοτερο κοσμο με οσω το δυνατο λιγοτερη κουραση για τον διοργανωτή.
Stavros
17

Barman

111 41 Αθήνα8.2 χλμ. από Παπάγου
Με γνωση του επαγγέλματος ........ .................
Βartender
18
104 31 Αθήνα8.7 χλμ. από Παπάγου
Εμπειρος bartender με 10ετη προυπηρεσια,γνωση και καταρτιση cocktails μενου.
Bartender Mixos
19
104 31 Αθήνα8.7 χλμ. από Παπάγου
Μαγικά κοκτέιλ με υπέροχα φρούτα και ξεχωριστό ντεκόρ...
Barman
20

Barman

104 43 Αθήνα10.7 χλμ. από Παπάγου
Είμαι barman με 20 έτη πειρα κ έχω εργαστεί με απόλυτη επιτυχία σε παρα πολλά μαγαζια
Γιάννης Λαγός
21
104 31 Αθήνα8.7 χλμ. από Παπάγου
Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι για την αγγελία. Είμαι 20 χρόνων και έχω πτυχίο bartender καθώς και εμπειρία από πάρτι. email: *information hidden*
Alex Fisher
22
166 73 Βούλα14.4 χλμ. από Παπάγου
Ασχολουμαι με το bar για πανω απο 5 χρονια . Εχω δουλεψει σε πολλα ξενοδοχεια αλλα και bar πολης θα μπορουσα να σας στειλω το βιογραφικο μεσω e mail.
Αποστολιδης Κων/Νος
23
132 31 Πετρούπολη14.2 χλμ. από Παπάγου
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ BARTENDER ΔΟΥΛΕΥΩ ΩΣ BARMAN ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ COCTAIL ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ
Σκιαδοπουλος Ανδρέας
24
104 31 Αθήνα8.7 χλμ. από Παπάγου

Ποια εκπαίδευση και κατάρτιση απαιτούνται για να γίνει κάποιος μπάρμαν;

Παρόλο που η επαγγελματική δραστηριότητα παραμένει ανοιχτή σε αυτούς που θέλουν να μάθουν στη δουλειά και να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία, υπάρχουν τώρα αφιερωμένα προγράμματα κατάρτισης και μελέτες διαθέσιμες που θα σας επιτρέψουν να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με αρκετές τεχνικές γνώσεις για να μην χαθείτε και να είστε αποτελεσματικοί αμέσως. Στο επίπεδο CAP ή ισοδύναμο: - CAP στις πωλήσεις και υπηρεσίες σε ξενοδοχεία-καφετέριες-εστιατόρια - MC Barman Employee Στο επίπεδο Bac ή ισοδύναμο: - Bac pro στις πωλήσεις και υπηρεσίες σε καταστήματα εστίασης - BP Barman

Ποια είναι η εμβέλεια της εργασίας ενός δασκάλου χημείας;

Συχνά υπάρχει μια τάση να νομίζετε ότι ένας μπάρμαν είναι ένας απλός υπάλληλος που πρέπει να χαμογελάει, να συνομιλεί με τους πελάτες για να τους κρατήσει στο μπαρ και η ειδίκευσή του περιορίζεται αποκλειστικά στην τέχνη της εξυπηρέτησης ποτών... αλλά αυτό είναι πολύ μακριά από την αλήθεια. Φυσικά, ο μπάρμαν ξέρει να παρασκευάζει όλα τα είδη ποτών, από κλασικά έως και καινοτόμα, αλκοολούχα ή όχι: margarita, bloody Mary, mojito, tequila sunrise και πολλά άλλα. Αλλά εκτός από αυτό, πριν ξεκινήσει την υπηρεσία του, θα πρέπει να προετοιμάσει το δωμάτιο, να ελέγξει τα αποθέματά του, να παραγγείλει, να λαμβάνει προμηθευτές κ.λπ. Όπως βλέπετε, ο μπάρμαν δεν παίζει απλώς με το σέικερ και δεν εξυπηρετεί απλώς ποτήρια στους πελάτες ενώ δείχνει ένα φιλικό χαμόγελο και κάνει μια καλοπροαίρετη παρατήρηση που τους κάνει να γελάσουν... Από τον ορισμό του, ένας πραγματικός επαγγελματίας μπάρμαν πρέπει να έχει ένα αίσθημα των ανθρώπινων σχέσεων, αλλά αυτό δεν πρέπει να σημαίνει ότι λέει "ναι" σε όλα και δεν ξέρει πώς να πει "όχι" όταν είναι απαραίτητο. Ένας καλός μπάρμαν πρέπει να είναι επίσης αρκετά αυστηρός, αν όχι μόνο για να απομακρύνει ανεπιθύμητους πελάτες, ανθρώπους που είναι πολύ μεθυσμένοι, αυτούς που είναι εκεί μόνο για να μολύνουν την ατμόσφαιρα ή για να προκαλέσουν προβλήματα σε άλλους πελάτες. Ένας καλός μπάρμαν έχει επίσης καλές ακουστικές ικανότητες και ξέρει πώς να παρηγορήσει έναν μοναχικό ή θλιμμένο πελάτη κατά τη διάρκεια ειδικών βραδιών ή γιορτινών εκδηλώσεων που διοργανώνονται για να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα ή απλώς για να την ενισχύσουν. Από άποψη υπηρεσίας, η ταχύτητα είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσει τις διάσημες "εκτοξεύσεις" που θα συμβούν αναπόφευκτα κατά τη διάρκεια της βραδιάς, αλλά δεν είναι αρκετό, αφού χρειάζεται και μια συγκεκριμένη αυστηρότητα και μια οργανωτική νοοτροπία για να θυμάται παραγγελίες, τραπέζια και ειδικά αιτήματα, κ.λπ. Από νομική και κανονιστική άποψη, δεν χρειάζεται να πούμε ότι ο μπάρμαν γνωρίζει τους κανονισμούς για τα ποτά και τη διανομή ποτών σαν την παλάμη του, χωρίς τους οποίους θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Κατά κανόνα, και αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το πού εργάζεται, ο μπάρμαν έχει πάντα συμφέρον να ξέρει μερικές λέξεις ξένων γλωσσών: λίγα γερμανικά, λίγα αγγλικά, λίγα ισπανικά, λίγα πορτογαλικά ή ρωσικά, δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αυτό μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση κάποια μέρα ή ακόμα και να σας προσφέρει σταθερές επιχειρηματικές ευκαιρίες! Ανεξάρτητα από το αν εργάζεται σε ένα μπαρ, ένα νυχτερινό κέντρο ή ένα ξενοδοχείο, μιλά συχνά τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα. Τέλος, και για να ολοκληρώσουμε, κάθε μπάρμαν πρέπει να είναι έτοιμος να έχει μια αρκετά νυχτερινή ζωή και να μη διστάζει να κοιμηθεί αργά ή νωρίς, ανάλογα με την κατάσταση...

Γιατί πρέπει να προσλάβετε επαγγελματία μπάρμαν;

Είναι αναμφισβήτητο ότι κατά τη διάρκεια μιας πάρτι ή εορταστικής εκδήλωσης η διασκέδαση είναι ζωτικής σημασίας. Είτε πρόκειται για μια γαμήλια δεξίωση, μια παιδική γιορτή, μια επαγγελματική εκδήλωση ή μια ιδιωτική πάρτι, είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα που θα ευχαριστήσει τους καλεσμένους. Γι' αυτό, η πρόσληψη ενός επαγγελματία μπάρμαν μπορεί να είναι μια εξαιρετική ιδέα, όπως θα δούμε σε αυτήν την ενότητα. Πέρα από την εξυπηρέτηση ποτών, ο μπάρμαν είναι εκεί για να δημιουργήσει μια χαλαρή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι και για να το κάνει αυτό έχει κάποια κόλπα στο μανίκι... Αντίθετα με αυτό που μπορεί κανείς να νομίζει, η ιδέα είναι σχετικά πρωτότυπη και όχι τόσο συνηθισμένη, αν και έχει γίνει πραγματικά επιτυχημένη. Συχνά, οι άνθρωποι δεν το σκέφτονται και τα καταφέρνουν μόνοι τους. Ο επαγγελματίας μπάρμαν θα φτάσει στο χώρο λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης για να πάρει μια αίσθηση του μέρους και να δει τι είναι εφικτό βάσει της εγκατάστασης. Αφού φτάσει εκεί, θα ξεπακετάρει τον εξοπλισμό του, επειδή πρέπει να φέρει ό,τι χρειάζεται για το πάρτι ή τη δεξίωση. Όσον αφορά τα ποτά, είναι καλύτερο να το συζητήσετε με αυτόν εκ των προτέρων, για να ξέρετε αν χρειάζεται να τα παρέχει ή να χρησιμοποιήσει το απόθεμα που έχετε στη διάθεσή σας. Στην τελευταία περίπτωση, μην κάνετε το λάθος να μην τον ενημερώσετε εκ των προτέρων για τα διαφορετικά ποτά που σκέφτεστε να παρέχετε, διαφορετικά δεν θα μπορέσει να προγραμματίσει τα κοκτέιλ και τις προετοιμασίες που θα γίνουν μόλις αρχίσει το πάρτι. Επιπλέον, ο μπάρμαν μπορεί επίσης, μέχρι ένα σημείο, να μετατραπεί σε έναν θεατρικό ή ψυχαγωγικό καλλιτέχνη χάρη στις καταπιεσμένες του τεχνικές τζόγκλινγκ (με μπουκάλια και shakers, για παράδειγμα, κατά την παρασκευή κοκτέιλ...). Μετά από αυτό το πολύ διασκεδαστικό και υψηλής θεαματικότητας είδος ψυχαγωγίας, που πολύ εκτιμούν οι θεατές, ο μπάρμαν είναι επίσης, μερικές φορές, ανοιχτός στο να μοιραστεί τεχνικές που σχετίζονται με την παρασκευή ενός συγκεκριμένου κοκτέιλ. Θα εκπλαγείτε να δείτε τον αριθμό των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να μάθουν από έναν πραγματικό επαγγελματία! Ο μπάρμαν έχει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσει τον συνδυασμό ορισμένων αλκοολούχων ποτών, φρούτων και άλλων στοιχείων κοκτέιλ και γνωρίζει επίσης ακριβώς τις σωστές δοσολογίες που πρέπει να τηρηθούν. Για την ιστορία, τα παιδιά μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε αυτόν τον τύπο δραστηριότητας, επειδή ένας καλός μπάρμαν έχει επίσης "μυστικές και νόστιμες" μη αλκοολούχες συνταγές, οπότε μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι τα μικρά παιδιά θα είναι ενθουσιασμένα και θα περηφανευτούν πολύ που μαθαίνουν τεχνικές παρασκευής κοκτέιλ! Η εξυπηρέτηση ποτών σε πολλούς καλεσμένους απαιτεί επαγγελματισμό και γι' αυτό η πρόσληψη ενός μπάρμαν είναι η πιο κατάλληλη λύση. Χάρη στην εμπειρία του, ο μπάρμαν γνωρίζει ποιο είδος κοινού έχει να αντιμετωπίσει και μπορεί να προσαρμοστεί για να προσφέρει ποτά που θα αρέσουν φυσικά στους καλεσμένους. Στόχος είναι να κάνετε την εκδήλωση αξέχαστη και ο μπάρμαν είναι ένας καλός τρόπος για να το πετύχετε.

Πότε πρέπει να προσλάβετε έναν μπάρμαν;

Έχουμε ήδη απαντήσει εν μέρει σε αυτήν την ερώτηση αναφέροντας όλους τους λόγους για τους οποίους θα επωφελούσταν κάποιος από την πρόσληψη ενός μπάρμαν στην προηγούμενη παράγραφο. Ωστόσο, πρέπει να προσθέσουμε ότι ορισμένοι επαγγελματίες είναι σε υψηλή ζήτηση και μπορεί να μην είναι σε θέση να αφήσουν ελεύθερο χρόνο για την εκδήλωσή σας αν δεν ξεκινήσετε να ψάχνετε αρκετά νωρίς. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να αρχίσετε να ερευνάτε τις διαθέσιμες επιλογές για εσάς, τα διαφορετικά προφίλ μπάρμαν που υπάρχουν στην αγορά, και οποιαδήποτε άλλα ζητήματα σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τον συντονισμό. Σε ένα πλαίσιο όπου θέλετε πραγματικά οι καλεσμένοι σας να αισθάνονται χαρούμενοι και να φροντίζονται, για να κάνετε το πάρτι ή τη στιγμή πραγματικά εξαιρετική, μπορείτε να βασίζεστε σε έναν καλό μπάρμαν και όλα τα κόλπα που ξέρουν για να εντυπωσιάσουν όλους, να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανησυχίες όλων και να κάνουν μια εξαιρετική εμφάνιση.

Πως μπορώ να βρω έναν επαγγελματία μπάρμαν;

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να προγραμματίσετε εκ των προτέρων για διάφορους λόγους: ώστε να μπορεί να προβλεφθεί η επικοινωνία σχετικά με το γεγονός, να διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του επαγγελματία, και να διαχειριστείτε και προβλέψετε σωστά τη λογιστική. Επιπρόσθετα, αυτού του είδους η διασκέδαση συνήθως απαιτεί πολλά εξαρτήματα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλές διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν για να είστε πλήρως έτοιμοι τη μέρα του γεγονότος (ειδικά αν ο μπάρμαν ταξιδεύει από τη συνήθη του τοποθεσία). Αυτό επίσης δίνει στον επαγγελματία χρόνο να προετοιμαστεί για τη διασκέδαση, ειδικά σύμφωνα με οποιεσδήποτε οδηγίες μπορεί να του έχουν δοθεί εκ των προτέρων, αλλά επίσης σύμφωνα με το κοινό. Ανεξάρτητα από την ευκαιρία για την οποία σχεδιάζετε να φέρετε αυτόν τον διάσημο μπάρμαν, η πρόσληψη ενός επαγγελματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τη στιγμή με όλους τους καλεσμένους σας. Επομένως, η αναζήτηση για τον ιδανικό επαγγελματία δεν πρέπει να ληφθεί ελαφρά τη καρδία. Εξαρτάται από την περιοχή ή το τμήμα όπου βρίσκεστε, η εύρεση ενός μπαρμαν δεν είναι πάντα εύκολη δραστηριότητα, καθώς είναι μια δραστηριότητα που αναπτύσσεται σε αστικές περιοχές αλλά παραμένει αρκετά εμπιστευτική αλλού. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το αν ζείτε στην {{πόλη}} ή στη βαθιά υπαίθρο, ξεκινήστε επικοινωνώντας με τους γνωστούς και αγαπημένους σας. Είναι πιθανό κάποιος να γνωρίζει μια διεύθυνση ή να έχει κάποιες χρήσιμες συμβουλές. Αν αυτή η πρώτη αναζήτηση δεν οδηγήσει σε κάτι, είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιηθεί το Διαδίκτυο, διαβάζοντας ιστότοπο όπως ο StarOfService, για παράδειγμα, ο οποίος καταγράφει όλους τους επαγγελματίες ενός ή άλλου τομέα, ανάλογα με το πού ψάχνετε. Με μόνο μερικά κλικ, το site θα σας επιτρέψει να λάβετε τις πληροφορίες επικοινωνίας του επαγγελματία μπάρμαν της επιλογής σας και να επικοινωνήσετε μαζί του αμέσως.

Ποιοι είναι οι τιμολόγιοι για αυτόν τον τύπο εργασίας με έναν επαγγελματία μπάρμαν;

Για την πληροφόρησή σας, σημειώνεται ότι οι τιμές που θα συζητήσουμε εδώ δεν είναι συμβατικές και αποτελούν μόνο το αποτέλεσμα μιας μέσης τιμής που προκύπτει από αρκετά δεκάδες επαγγελματίες σε όλη τη χώρα. Επομένως, πρέπει να κατανοήσετε ότι υπόκεινται σε ποικίλες αλλαγές ανάλογα με την τοποθεσία σας. Για παράδειγμα, αν ζείτε στο Παρίσι και θέλετε να προσλάβετε έναν μπάρμαν, θα πληρώσετε αναμφίβολα πολύ περισσότερο σε σχέση με το επαρχιακό κέντρο, αλλά, αντίθετα, θα είναι ευκολότερο να βρείτε και να προσλάβετε κάποιον. Στη Γαλλία, ο μέσος όρος κόστους για την πρόσληψη ενός μπάρμαν (είτε στο σπίτι είτε σε άλλη τοποθεσία) κυμαίνεται από 50 έως 510 ευρώ. Παρακάτω παρατίθενται οι μέσες τιμές για διάφορες επιθυμητές υπηρεσίες: - 6ωρη υπηρεσία: μεταξύ 400 και 600 ευρώ - Νυχτερινές τιμές: μεταξύ 12 και 20 ευρώ ανά ώρα - Έμπειρος μπάρμαν: μεταξύ 450 και 700 ευρώ για τη βραδιά - Επιπλέον σερβιτόρος ή σερβιτόρα: μεταξύ 250 και 350 ευρώ χωρίς φόρους Συνήθως, η διάρκεια της υπηρεσίας ενός μπάρμαν στο σπίτι κυμαίνεται από 3 έως 6 ώρες. Για έναν κλασικό κοκτέιλ, αν και οι τιμές μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτούμενες υπηρεσίες, αναμένεται να κοστίζει τουλάχιστον 12 έως 15 ευρώ ανά άτομο και έως και 60 ή ακόμα και 80 ευρώ για ένα πιο απαιτητικό κοκτέιλ ή γαμήλια δεξίωση. Για μια υπηρεσία flair μπάρμαν, μπορείτε να αναμένετε ένα πακέτο που κυμαίνεται σε τιμή από 750 έως 1000 ευρώ.

Πώς να διαλέξετε τον κατάλληλο επαγγελματία μπάρμαν ανάμεσα σε αυτούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους;

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η χρήση του στόματος μπορεί να είναι αρκετά σημαντική στην εύρεση του μπαρτέντερ που χρειάζεστε, ειδικά όταν πρόκειται για την εύρεση ενός μπαρτέντερ που έχει ήδη αποδείξει τον εαυτό του και έχει ικανοποιήσει τους πελάτες του. Για αυτό το λόγο σας προτείνουμε να ξεκινήσετε ρωτώντας τους φίλους, την οικογένεια και τους γνωστούς σας, γιατί μπορεί να γνωρίζουν κάποιον που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στην περιοχή ή την περιοχή σας. Αν αυτό δεν ισχύει, μην ανησυχείτε, όλα δεν έχουν χαθεί επειδή ακόμη έχετε το διαδίκτυο. Πράγματι, το διαδίκτυο είναι αληθινός θησαυρός για αυτού του είδους την στοχευμένη αναζήτηση, οπότε μην διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε. Σας προτείνουμε να ελέγξετε μερικά επαγγελματικά καταλόγους όπως το StarOfService, το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω οποιασδήποτε μηχανής αναζήτησης. Σε αυτούς τους είδους των καταλόγων θα βρείτε πλήρεις λίστες επαγγελματικών μπαρτέντερ στην περιοχή σας, καθώς και πολλές κριτικές και σχόλια από πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τους. Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτές τις κριτικές και σχόλια, γιατί συχνά παρέχουν μια πολύ ακριβή εικόνα της ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας. Μόλις βρείτε τον μπαρτέντερ που χρειάζεστε, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα και τις υπηρεσίες τους και βεβαιωθείτε ότι οι τιμές τους ταιριάζουν στο προϋπολογισμό σας ή ότι είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί τους για να παρέχετε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις προσδοκίες σας, τις ημερομηνίες, τις ώρες, τη γενική οργάνωση και όλη τη λογιστική. Τέλος, θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε να προσέχετε τους επαγγελματίες που κάνουν προσφορές που φαίνονται υπερβολικά καλές για να είναι αληθινές, όπως οι τιμές που είναι σημαντικά χαμηλότερες από το μέσο όρο της αγοράς, για παράδειγμα. Καθώς αυτός ο τύπος προσφοράς μπορεί μερικές φορές να αντιπροσωπεύει μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά ας μην απατούμε τον εαυτό μας, είναι καλύτερο να είμαστε επιφυλακτικοί και να σκεφτόμαστε δύο φορές πριν δεσμευτούμε.

Μερικές ερωτήσεις που να ρωτήσεις τον ζαχαροπλάστη κατά την πρώτη συνάντηση με τον σερβιτόρο που ενδιαφέρεται:

- Για πόσο καιρό ασκείς αυτό το επάγγελμα και πότε ξεκίνησες τη δραστηριότητά σου; - Ποια αρχική εκπαίδευση ή πτυχίο(α) έχεις για να ασκείς αυτό το επάγγελμα και αυτή τη δραστηριότητα; - Ποια είναι η τιμολόγησή σου; Είναι δυνατόν να έχω μια λεπτομερή αναλυτική περιγραφή; - Ποιες είναι οι διαθεσιμότητές σου και μπορείς να εγγυηθείς τη συμμόρφωση με τις ημερομηνίες και τις τιμές;